CLUJWEB.RO
Contact
UP ↑
Home

WEBSITE DE PREZENTARE

✉ office@clujweb.ro | office@hhtotal.ro

⚐ Cluj-Napoca, str.Papiu Ilarian nr.4

✆ 0264-437096 | 0754029145

→ CLUJWEB.RO

Ce este un website de prezentare?

Definitie, avantaje si utilitate

Simplu, eficient, mai ieftin

DEFINITIE


Un website de prezentare este o carte de vizita online. Spune despre tine esentialul: cine esti, ce produse ori servicii oferi si, extrem de important, unde ori cum poti fi gasit (adresa, localizare pe harta, e-mail, telefon. conturi pe retelele sociale). Cu cat sunt mai bine puse in valoare aceste elemente si indicatii, cu atat site-ul e mai eficient din punctul de vedere al promovarii unei afaceri.


Dar, poti avea un website si pentru a prezenta un proiect individual. Sau pentru un produs anume. Ori pentru altceva, depinde doar de imaginatia fiecaruia.


SOLUTIA CLUJWEB.RO


Ideea de baza e aceea ca un astfel de website prezinta. Nu este un magazin online. Poate sa expuna produse, dar nu le vinde, pentru ca - asa cum e cazul site-urilor de la Clujweb.ro, de pilda - NU are solutii de plati integrate, nici baze de date. Detinerea unui site de prezentare construit de Clujweb.ro este facila: proprietarul nu aduna, nici macar involuntar, datele utilizatorilor, nu gestioneaza, asadar, informatii personale. Nu gestioneaza bani, pentru ca nu exista solutii de plati integrate. Nu primeste nici comentarii direct pe site, dar exista link-uri spre Social Media si spre Google My Business, iar discutiile pot fi purtate acolo. Mai firesc, de altfel.


Asadar, detinerea unui website de prezentare construit de Clujweb.ro iti face viata mai usoara: iti prezinta eficient, punctual, business-ul si, pe de alta parte, nu iti creeaza prea multe obligatii.

Texte si actualizari

Clujweb.ro ofera, gratuit, cel putin o sesiune anuala de actualizare a informatiei de pe site-ul tau, daca acesta a fost, fireste, construit la noi. Ne contactezi, ne trimiti informatia bruta, noi o editam, o redactam si o postam pe website.

Pentru actualizari mai frecvente, cere o oferta prin e-mail.

Siguranta

Un website de prezentare poate si trebuie sa fie sigur, atat pentru proprietar, cat si pentru utilizatori.


Clujweb.ro propune site-uri de prezentare fara solutii cookies preinstalate, fara baze de date, fara solutii de plati integrate. Site-uri ce isi pastreaza scopul, acela de a prezenta afaceri si servicii.


CUM CONTRIBUIE ACESTE MINUSURI LA SIGURANTA?


UTILIZATORII nu se inregistreaza pe site, nu isi cedeaza datele personale.

PROPRIETARUL SITE-ULUI nu gestioneaza informatii cu caracter personal, nici solutii de plati.

Nu risca brese directe de securitate ce au ca efect pierderea acestor informatii ori a banilor din conturi. Nu este vulnerabil la santaj.


Sunt avantaje importante, de luat in considerare atunci cand ai nevoie de o prezenta online simpla, sigura, eficienta.

Desigur, exista site-uri cu solutii complexe integrate, site-uri cat se poate de sigure. Dar, aceste solutii costa. Si nu putin.

Competente Clujweb.ro

Redactare & editare text

Content management

Front End Development

Search Engine Optimization

Digital Marketing

Business Management

Am lucrat si cu:

Gazeta Sporturilor / Gsp.ro

ProSport / Prosport.ro

Publimedia - Divizia de ziare locale

Ziarul Financiar

Trustul MediaPro

Trustul Intact

etc

CONTACT

E-mail: office@clujeweb.ro

E-mail:office@hhtotal.ro

Telefon: 0264-437096

Mobil: 0754029145

URMARESTE

Facebook →

Instagram →

Twitter →

ANPC

GDPR

Termeni si conditii

Home

© 2023 - Clujweb.ro